VISITA “ESPAI ZERO” (OLOT)

marzo 27, 2015 en Sin categoría por eficiencia


El passat dia 6 de març, els alumnes de 1r van anar a visitar les oficines anomenades “ESPAIZERO”, seu de l’empresa Olotina Wattia Innova. Aquestes oficines son conegudes per ser la primera empresa d’Espanya en que la totalitat de consum necessari (electricitat, calefacció i aire condicionat) és produït per fonts pròpies renovables, tot i estar connectats a la xarxa eléctrica exterior en tot un any es van consumir 0 kwh d’energia.
Vàrem estar acompanyats per un grup d’alumnes de l’universitat de Girona, i la visita va estar conduïda de mans del Sr. Franc Comino que d’una forma molt clara va explicar tots els sistemes integrants per aconseguir aquest consum zero. Ell mateix va definir les instal·lacions com un laboratori d’experimentació de diferents tecnologies.

 

2015-03-06 16.20.422015-03-06 17.10.56